Healing Soul Doodles

Leefstijlcoach voor honden

Transparant | Vanuit Vertrouwen | Respectvol

De klachten die tegenwoordig veel als normaal beschouwd worden, hoeven eigenlijk helemaal niet te bestaan. Door middel van de juiste leefstijl rondom gezondheid, voeding en omgang kun je veel ongemakken voorkomen en zelfs oplossen.

Om hondenbaasjes hierin te ondersteunen, is de leefstijlcoach voor honden ontstaan

De leefstijlcoach

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarin veel gezinnen ook een hond hebben. Ik zie vaak veel liefde voor zo een dier en mensen willen het graag goed doen, echter gaat er vanwege onwetendheid toch veel mis waardoor de meeste honden klachten ontwikkelen. Dit kunnen allergieën zijn maar denk ook aan artrose of zelfs kanker.

We zijn geneigd in zo een geval de voeding aan te passen (met een beetje pech een hypoallergene brok), maar kijken niet verder. Op deze manier blijft het dweilen met de kraan open. Daarnaast is het inzetten van suppletie erg favoriet geworden. Mensen denken daarbij dat het nooit kwaad kan, maar helaas is dat niet waar. Het is dus belangrijk de juiste informatie in te winnen. Met de juiste leefstijl hoeven de klachten die tegenwoordig als normaal beschouwd worden helemaal niet te bestaan.

Wil je dus een goede start maken met je pup of heb je een hond die al klachten heeft, dan
help ik je graag! Tijdens een consult kijken we goed naar de leefstijl van je hond en welke
verbeteringen er mogelijk zijn.
Mocht je een pup aanschaffen en een goede start willen maken dan leg ik je alles uit over een gezond hondenleven en hoe je dat bereikt.

Soorten consulten

Bekijk onze facebook pagina over natuurlijk leven voor mens en dier.