Healing Soul Doodles

Zo werken wij

Transparant | Vanuit Vertrouwen | Respectvol

Er zijn een aantal punten die we altijd doorlopen als er een nestje is geboren. Hieronder staat uitgelegd hoe dat er ongeveer uitziet voor pup kopers.

We vinden het belangrijk dat een pup past bij zijn nieuwe gezin en andersom. Onze werkwijze is gebaseerd op onze visie rondom de natuurlijke omgang met honden

Vanuit vertrouwen

Als je je kunt vinden in onze visie, dan ben je welkom om contact op te nemen waarbij het mogelijk is om je op de geïnteresseerdenlijst te laten plaatsen. We horen graag van je waarom je voor een hond kiest en wat de hond van jullie kan verwachten als baasjes zijnde. Als je op de geïnteresseerdenlijst staat, wordt er contact met je opgenomen zodra er zicht is op een pupje. Als de pups geboren zijn, krijg je van mij persoonlijk bericht. Er wordt dan gevraagd of je nog steeds graag een pup uit dit nest wil en zo ja, of je het oké vindt om in een groepsapp te komen met de andere pupkopers. In deze app houd ik jullie op de hoogte en deel ik informatie.

Transparant

In de weken tot het uitvliegen zal ik jullie ook nog twee keer vragen een informatieavond bij te wonen (online). Eentje over voeding en leefstijl en de andere over opvoeding en gedrag.

De eerste vier weken houden we het rustig voor mama en pups. Natuurlijk zijn wij er steeds bij, maar we houden vreemd bezoek nog even af. In week 5 en 6 komt iedereen apart langs om in het echt kennis te maken en bij de pups te kijken. Er is dan ruimte genoeg voor een gesprekje, vragen en het bewonderen van de honden en pups.

 

Respectvol

Rond de 7 weken zal de puppyparty plaatsvinden. We nodigen dan iedereen uit waarbij je de pups weer kunt zien en knuffelen maar ook kennis kunt maken met de andere pupkopers. Na dit dagdeel vraag ik iedereen om een top 3 te maken van pups waarbij je een klik voelt. In de dagen erna zal ik dan mijn bevindingen naast de voorkeuren leggen om de juiste matches te maken.

Tussen week 8 en 10 verlaten de pups het nest. We kijken altijd naar de pups wanneer deze eraan toe zijn en kunnen daarom geen vast moment aangeven. Het verlaten van het nest gaat altijd in samenspraak met de pupkopers.

Een pup kost bij ons €2500

Wil je je aanmelden voor de geïnteresseerdenlijst?

Als je je kunt vinden in onze visie en werkwijze dan ontvangen wij graag een mailtje van je.